ideje.

16:27 július 4., 2010

nah sziasztok.. :)

 

most, h már mindenki írt bemutatkozást, videokat posztoltak, képeket töltögettek fel, lassan illene írnom nekem is vmit. ez pl jellemző. nem szeretek kapkodni, kerülöm a stresszt. :) szeretek hátradőlni és hagyni a dolgokat, hadd találják meg egyedül az útjukat, nem keverek bele.. 

akkor... gergő, 21, siófok. ugorjunk. suli: 1,5 évig voltam az eltén, pszichopedagógián, most felvételiztem rekreációra és sportszervezőre is. erről szintén nincs mit tovább magyarázni. :D 

kellemesebb témák: szeretek mulatni, alkalmanként mulattatni. utazni <3 világot látni, új embereket megismerni. görkorcsolya. balaton/siófok. szép zene. minimal. dubstep. kellemes zenék. balatonpartonülőskoktélkortyolgatós zenék:) barátok, barátnők. 1 lány.

szeretek fesztiválozni :o fishing on orfű, balaton sound a legnagyobbak sztem. de pafe, művészetek völgye, volt is nyerő. a szigetet egyre kevésbé csípem. kommersz. és amúgy is mindig eltévedek :D bár a nyárfalás -és nem utolsó sorban az ingyenjegy meg a jó társaság;)- biztosít megfelelő motivációt még ahhoz is:P ééés nemcsak feszt, haneeem.. szűk körben ücsörögve átbeszélgetni az éjszakát néhány jó emberrel. pl :)

 

élményfürdő sopronban, ismeretelen csatornában

 

élményfürdő/2

2 másik csapat 1-1 tagjával. tőlem jobbra tünci a IV-ből, balra pedig krisztián az instantkáoszból:)

 

  (alex, köszi a képeket;P)

ennyit a bemutatkozásról, majd írok posztot az utóbbi pár nap élményeiről. és lassan kerülnek fel hozzánk is a videók, képek.. :)

 

pusszantás

Címkék: volt

A bejegyzés trackback címe:

https://nbt-summer.blog.hu/api/trackback/id/tr352128976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása