Sőrültek

00:18 július 6., 2010

Sziasztok!

Miután megnéztétek az összes csapatot és éheztek még egy kis késztetést arra, hogy leesett állal üljeteg a gép előtt megdöbbenve azon, hogy a mai fiatalok miket meg nem tesznek egy kis lájkért, látogassatok el a sorultek.hu-ra.
Láthatjátok, hogy Sőrült László és csapata fel tudja forgatni Budapestet és néha a nyomrunkat is:) Erre ellenszerként vény nélkül kapható egy jó hideg sör, amitől minden kételyetek elszáll.

 

Lehet bárki őrlt, de a Sőrültséget ki kell érdemelni!

Egy kis ízelítő, jó szorakozást!:

Címkék: sőrültek

A bejegyzés trackback címe:

https://nbt-summer.blog.hu/api/trackback/id/tr512132277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

borisz j. 2010.07.06. 08:03:26

Na az a helyzet gyerekek, hogy de lennék mégegyszer 20 éves! :) A másik meg, amig a rendőr nem kerget pisztollyal hadonászva, vérben forgó szemekkel, mert loptad a dinnyét nyáron, nincs a nyomodban egy min. 20 tagú cigánybanda, mert leanyáztad őket, addig ez a videón bemutatott viselkedés gyermeki móka, de nem őrültség.. :)
süti beállítások módosítása