Feladat: Ne hozz sátrat magaddal és találj alvóhelyet

18:17 július 16., 2010

Kedves olvasók!

A Djuice és a nyárfalók egy közös programjának keretében azon dolgozunk, hogy megkönnyebbítsük a fesztiválozók életét.

Ezen a héten abban segítünk nektek, hogy mit kell tennetek, ha induláskor a listáról véletlen lemaradt a sátor.

Itt láthattok néhány tuti módszert, amit teszteltünk is. A különböző javaslatoknál, különböző igényeket vettünk figyelembe.

 

Ha valaki fészbuk függő és még álomba szenderülve is részese akar lenni a világnak, az ő számára legmegfelelőbb hely a Djuice Bázis, ahol telefon és laptop töltés, valamint internetezési lehetőség is van, emellett a kényelmes kanapék és a légkondi biztosítja a teljes komfort érzést.

Ha fontos számodra a kényelem és szereted a csillagos ég alatt álomra hajtani a fejed és emellett a jó zenéket is szereted, akkor neked a Djuice sátor előtt lévő chill-t ajánljuk, ahol függőágy, bőr kanapék és még csocsó is van.

Ha unod már, hogy sosem érsz oda időben a kedvenc együttesed fellépésekor az első sorba, itt a megoldás:

Ha nem tudsz a fenekeden maradni és még éjszaka is a fesztivált járnád, keress magadnak egy megfelelő járművet, ami akkora csomagtérrel rendelkezik, hogy egy rekesz sör és néhány méter pvc cső mellett is kényelmesen elférsz. Illetve nem árt hozzá egy (józan) sofőr sem.

Ha zuhanyzónál sorbaállás helyett inkább pihennél, itt a megoldadás! 2in1.

Ha szeretsz éjszaka nassolni és a nem tudsz mit kezdeni a csokipapírokkal, illetve egyéb nem kívánt hulladékkal, akkor számodra is van tippünk.

Ezt csak azoknak ajánljuk, akik úgy gondolják, hogy a világ a feje tetejére állt

Hát igen, ez egy példa arra, hogy hol NE aludjunk. Pl:Olyan helyen, ahol túl sok humoros barátunk tartózkodik.

És végül, de nem utolsó sorban, ha ébredéskor lusta vagy elsétálni a legközelebbi italtöltő állomáshoz a reggeli felesedért, bérelj felületet a Djuice bár pultján. 10:00-től 03:00-ig teljes körű kiszolgálás.

 

Mi összegyűjtöttük nektek a legtutibb módszereket. Csak rajtad múlik, hogy mit kezdesz eme bölcsességgel.

Bobi

Címkék: feladat week3

A bejegyzés trackback címe:

https://nbt-summer.blog.hu/api/trackback/id/tr322156023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

poisoner 2010.07.19. 10:55:01

Ez nagyon jó lett!!:)
süti beállítások módosítása