efott helyett

14:06 július 16., 2010

Sziasztok!

Én most nem lehetek ott efotton, de azért ezt csak kicsit sajnálom. Ugyanis mosolyországból jelentkezem. ;) Ági barátnőmet rossz ám egyedül hagyni, és kimaradni a jóból! Keressétek meg, és helyettem is szórakoztassátok!!!! :) Induláskor nagyon vicces dolog történt velem. Találkoztam egy sráccal a reptéren, aki épp Pécsről jött, és igazi fesztivál hangulata volt. Értsd: ittasan próbált meg sürgősen Los Angelesbe jutni. Alig állt a lábán, ezért felajánlottam neki, hogy üljön le, és foglalom a helyét! Erre elment és ivott egy sört!!! :) Remélem épségben odaért, és ha véletlenül olvassa ezt, üzenem neki, hogy vendégem egy sörre valahol! :) Most, ahogy látom, egyre jobbak a feladatok, úgyhogy mindenkinek hajrá!!!!! És a következő alkalommal, ami nem is sokára van, pótlom az aktivitásbeli lemaradást!!! Addig is mindenkinek: PUUUUUUUSZ!

 

UI: Menjetek és keressétek meg a fizikus srácokat a civil részen, töltsétek ki a jobbnál jobb totóikat, és kaphattot ajándékokat, meg okosodhattok is radioaktvitás és magfúziós témákban. Illetve ha óvszerre van szükségetek, és nem lehet kapni sehol, akkor is őket ajánlom, mert nem csak hogy van nekik, de világmegváltó csomagolásban kaphatjátok! :)

UUI: Nem lehetne kérni még egy soundot??? mondjuk 2 hét múlva? azóta is beragadt a bugi a lábamba!!!! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://nbt-summer.blog.hu/api/trackback/id/tr402155578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

poisoner 2010.07.16. 15:03:26

A sound helyett tényleg csináljunk valamit, én is ottragadtam lélekben!!!:) Jó mosolyországolást!:)
Puszik!!
Kátya

nbt-hajni 2010.07.16. 18:55:34

kitalálunk vmit!!!! ;)
süti beállítások módosítása