Efott összefoglaló

11:50 július 19., 2010

 Ismét itthon. Ismét munkában. A hazaút majdnem olyan fordultos volt, mint az odaút. Szájról szájra terjedt a fesztiválozók között, hogy vasárnap hajnali 6kor indulnak fesztiválbuszok Pécsre. Ami nem is olyan nagy hülyeség, lévén, hogy Pest irányába 3 óránként megy vonat, és 10ig el kell hagyni a fesztivál helyszínét. 

Én is ennek boldog tudatában tértem nyugovóra hajnali 2 körül, amikor a mellettünk lévő Red Bull sátorban (hozzátenném, hogy másik tőszomszédunk egy illatozó toitoi volt, és ezt az előkelő vip sátorhelyet az első nap sikerült elfoglalniuk a többieknek!) még javában folyt a buli. 3,5 óra rendkívül pihentető alvás után, 5:50kor keltem, a Red Bull sátorban mintha mi sem történt volna! :) 

Pontbandelben Rolanddal kivágtattunk a buszhoz, ahol már jókora tömeg gyűlt össze. Majd az efott pólós szervező bácsi aranyosan közölte, hogy itt 8ig senki ne számítson semmire...nemhogy buszra! Hát, a 7:23-as vonat így elég necces. Persze a taxitársaságok üzleti érzéke lényegesen nagyobbnak bizonyult a buszosokénál, így jött is a rengeteg taxi, ami egy kisebb vagyonért elszállított Pécsre.

A vonatútból az elejére, meg a végére emlékszem...

Az efottból viszont többre, úgyhogy csatolok pár képet, nekünk hogyan is telt ez a fesztivál! :)

 Djuice sátor, a vágó dolgozik:

 Az összekalapolt pénz (erről majd láthattok külön posztot is!):

 

 

 

 

 

 

 

 

 Dobozokból összetákolt bannerünk, amit kihelyeztünk egy forgalmas helyre (szintén lesz külön poszt):

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

instantkáosz-Krisz is belépett a Nagyik/Papik klubjába:

 

 

 

 

 

 

 

  

 

És minden nbt rajongónak küldi ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utolsó esti djuice-os héderelés, amikor senkit nem hagytunk aludni:

A bejegyzés trackback címe:

https://nbt-summer.blog.hu/api/trackback/id/tr402160705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása